FødevareWatch

Landbrug & Fødevarer udnævner ny næstkommanderende

Landbrug & Fødevarer har gjort direktør Anne Arhnung til viceadministrerende direktør for at give adm. direktør Søren Gade mere tid til organisationens politiske og kommunikative aktiviteter.

Foto: PR

Direktør Anne Arhnung blev i denne uge udnævnt til viceadministrerende direktør for Landbrug & Fødevarer. Det oplyser L&F i en pressemeddelelse.

Ændringen sker for styrke fokus på organisationens indre udvikling, og den betyder også, at Søren Gades rolle som en meget stærk talsmand og politisk aktør for Landbrug & Fødevarer styrkes til gavn for Landbrug & Fødevarers position og medlemmer, skriver organisationen.

”Anne Arhnung vil med sin store indsigt i organisationen og lange ledelseserfaring kunne skabe yderligere fremdrift og udvikling i organisationen. Jeg er overbevist om, at vi med dette initiativ får en stærkere direktion. Samtidig vil ændringen styrke Søren Gades muligheder for at prioritere tid til at fremme Landbrug & Fødevarers politiske og kommunikative aktiviteter,” siger formand i L&F Martin Merrild i meddelelsen.

Direktionen i Landbrug & Fødevarer består udover adm. dir. Søren Gade og viceadm. dir. Anne Arhnung af:

• Direktør Flemming Nør Pedersen, leder af direktørområdet Politik

• Direktør Jan Mousing, adm. direktør for Videncenter for Landbrug

• Direktør Susie Ekstrand, leder af direktørområdet Forretning og Marked

• CFO Lars Daugaard, Leder af Koncern Økonomi & Forretningsanalyse

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier