FødevareWatch

Firma forvandler kogevand til muslingepulver

Vilsund Blue udvinder muslingebullion af kogevand fra limfjordsmuslinger. Direktør forventer, at produktet vil omsøge omsætningen med fem procent.

Foto: KIRKHOLT PHOTO/ Ritzau Scanpix

Den nordjyske muslingeproducent Vilsund Blue har udviklet et nyt muslingepulver, der er udvundet af kogevand fra limfjordsmuslinger og kan bruges som smagsforstærker i madlavning.

Tidligere hældte virksomheden kogevandet ud, men nu har den altså fundet en metode til at forvandle restproduktet til en selvstændig vare, der allerede efterspørges internationalt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier