FødevareWatch

Retssag tynger regnskab i omstridt havbrug – sag udskudt

Nyt årsregnskab beskriver, at fiskeselskabet Hjarnø Havbrug lukker, hvis retssagen og tilhørende millionkrav mod forventning ender med nederlag. Sagen mod Hjarnø Havbrug skulle være fortsat i Horsens i dag, men mødet er aflyst. Sagen har senest været præget af bilagsrod.

Foto: Torben Salomonsen

Retten i Horsens skulle i dag torsdag have åbnet dørene for en af de sidste dage i retssagen mod fiskeselskabet Hjarnø Havbrug og ejeren bag selskabet, der afkræves 191,6 mio. kr. Men nu er sagen udskudt. Igen.

Sagen, der omhandler en række brud på straffeloven og miljøbeskyttelsesloven i fiskeopdrætsnettene ud for Horsens Fjord, var ellers netop klar til den afsluttende fase, efter at Vestre Landsret onsdag godkendte brugen af bevismateriale fra 77 forsvundne ringbind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier