Kaviar rykker hos danske kokke

Den eksklusive delikatesse rykker ind i flere og flere retter hos landets kokke, og særligt på de sociale medier er spisen blevet et hit, skriver DR.
Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er langt fra kun stenbidderrogn i sæson, der rykker på restaurant- og rognscenen for tiden.

Ifølge DR gør landets bistroer og vinbarer sig mere og mere i de sorte kvaiar-rogn, som forbindes med noget rent, dyrt og eksklussivt, og særligt på nettet hitter det, siger rådgiver i sociale medier Mette Willert.

Ifølge restauratør og kok Adam Aamann spiller også coronanedlukningen en rolle i forhold til den større brug af kaviar.

"Vi oplever en større gavmildhed fra vores gæsters side, og de vil gerne give den en over nakken, når de endelig er ude at spise," siger Adam Aamann, der selv har tilføjet kaviar til menuen for nylig.

Fyldte restauranter sætter fart på østerssalget fra Venø

Jysk tangkaviar ruller sig ud på sushimarkedet i Europa

Fiskekoncern forventer plus i år trods mørke skyer

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også