FødevareWatch

Fyldte restauranter sætter fart på østerssalget fra Venø

Venø Seafood skruer op for produktionen af østers og øvrige skaldyr - nu vil selskabet have udnyttet nyt anlæg til at øge produktionen.

Foto: PR / Venø Seafood.

Salget af østers til den danske restaurantbranche har åbenlyst været tæt på druknedøden det seneste halvandet år, men nu er der fuld fart frem igen.

For Venø Seafood har nedlukningerne været en hård omgang, fordi selskabet netop havde opført nyt anlæg til at skalere produktionen af limfjordsøsters og de invasive stillehavsøsters.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier