FødevareWatch

Usikker fremtid for lakseopdræt i Hvide Sande

Brandvæsenet kæmper fortsat med dønningerne fra branden hos Atlantic Sapphires lakseopdræt i Hvide Sande, der brændte for knap to uger siden. Om anlægget genopbygges er endnu uvist.

Arkivfoto | Foto: Cicilie S. Andersen/Ritzau Scanpix

Brandvæsenet rykker fortsat ud ind imellem til det nedbrændte lakseanlæg, som fiskekoncernen Atlantic Sapphire drev i vestjyske Hvide Sande.

Fiskeanlægget brændte for knap to uger siden, men ifølge Dagbladet Ringkøbing Skjern, driller efterslukningen af den voldsomme brand fortsat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier