FødevareWatch

Letz Sushi forsøger at overbevise danskerne om at spise bæredygtig fisk, men det går trægt

Letz Sushi vil have mere dansk og bæredygtig fisk på menukortet. Forbrugerne er dog ikke nemme at overbevise.

Foto: PR / Letz Sushi

Det har længe været en målsætning for sushikæden Letz Sushi at få et menukort, der udelukkende består af dansk fisk. Ikke fra den ene dag til den anden, men gennem en løbende udskiftning af fisk fanget i udlandet og introducering af nye fisketarter.

Det går dog trægt med at overbevise kunderne om, at dansk fisk er lige så lækkert i et stykke sushi som tun og tempurarejer, fortæller direktør i Letz Sushi, Anders Barsøe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Juledagene bliver ny højtid for madleverandør

Just Eat begynder at intensivere sin indsats for at fange forbrugernes interesse i juledagene. Flere er nemlig tilbøjelige til at vælge take-away over egne køkkenegenskaber og som alternativ til den tunge julemad, viser tal fra leveringstjenesten.

Dagrofa lancerer fælles CSR-strategi

Alle forretningsenheder under dagligvarekoncernen skal under en samlet plan nå fælles mål for forretningen, der blandt andet tæller høje ambitioner på det plantebaserede område. 

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier