FødevareWatch

Leveringstjenester leverede dansk mad for milliarder i 2020

Leveringstjenester som Just-Eat, Wolt og Hungry har haft et gyldent 2020, hvor de mange nedlukkede, isolerede eller hjemmearbejdende dansker i stor stil har bestilt mad ude fra.

Foto: Gorm Olesen/Ritzau Scanpix

Hjulene har i 2020 ikke stået ret stille hos leveringstjenester som Just-Eat, Wolt og Hungry, der om nogen har haft en fordel af, at restaurationssektoren ikke har været i stand til at servere ret meget mad ved borde og i barer.

Til Berlingske siger Just-Eat-direktør Carsten Boldt, at tjenesten sidste år leverede mad for 1,5 mia. kr., mens ordrer hos konkurrenten Wolt omsatte for 800 mio. kr. og i Hungry tog man sig af bestillinger for i alt 400 mio. kr.

"Det er et interessant marked og har ikke mindst været det i det seneste års tid, hvor verden og Danmark er blevet ramt af corona," siger Carsten Boldt til Berlingske.

Fire leveringsselskaber får 5,4 millarder stor bøde i Italien Wolt-bude strejker mod nyt betalingssystem 3F: Udenlandske Wolt-bude smutter fra skatten Just-Eat underskriver aftale for 600 danske bude 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier