FødevareWatch

Fiskeopdrætter: "Hele Europa mangler julefrokoster"

Slagtesæsonen for ørreder i november giver panderynker i opdrætsvirksomheden Aquapri. Virksomheden slagter omkring 4000 ton ørreder, og selv om der er gang i salget til detailleddet, er priserne lave i år. Året skal bare overståes, fortæller direktøren.

Over seks-syv uger i november og december slagtes der hver dag omkring 100 tons ørreder på havnen i Årøsund, hvor Aquapri de seneste 15 år har haft deres fabrik. | Foto: PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk virksomhed vil være vinbøndernes svar på Airbnb

Ved at fjerne mellemleddet mellem vindyrkerne og kunderne gør techvirksomheden det billigere at købe vin i Europa. "Samme model kan vi udbrede til USA," siger dansk direktør og stifter, der arbejder sammen med 1300 vingårde, og selv er bosiddende i Californien.

Tiltalte erkender højere produktion end oplyst i Hjarnø-sag

Retssagen mod Hjarnø Havbrug og ejeren åbnede med en erkendelse af at have oplyst forkerte fiske- og fodermængder til myndighederne over en årrække, men at tilsynsmyndigheden var blevet oplyst om det. Anklageren kræver konfiskation på 191 mio. kr. og fængselsstraf.

Britiske fiskere i store problemer efter brexit

Det er med en stor grad af fortrydelse, at dele af det britiske fiskerierhverv kigger tilbage på brexit-afstemning for snart fem år siden. Én eksportør har set omsætningen falde med 80 pct.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier