FødevareWatch

DTU: 7000 ekstra sunde leveår med fisk i stedet for kød

Især midaldrende mænd bør ifølge DTU-forsker skrue ned for kødet og op for fisk. Måltidskasser kan hjælpe på vej til mere fisk.

Foto: Gorm Olesen/Ritzau Scanpix

Fisk indeholder fedtsyrer, selen, jod og D-vitamin.

Det er godt for kroppen, og derfor er gevinsten stor, hvis alle fulgte det officielle kostråd om at spise 350 gram fisk om ugen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier