FødevareWatch

L&F: Der er plads til mælken i en grønnere fremtid

I en ny rapport anbefales det, at indtaget af kød skal halveres for at forbedre folkesundheden og sikre det globale fødevaresystem, men der vil ifølge Landbrug & Fødevarer stadig være en god plads til mælk og mejeriprodukter.

Foto: Ritzau Scanpix

Et hold af 37 internationale forskere offentliggjorde i sidste uge deres bud på en global diæt, som de mener både kan forbedre folkesundheden og skabe en bæredygtig fødevareproduktion.

Diæten indgår i rapporten fra den såkaldte EAT Lancet-Kommission, og her hedder det blandt andet, at vi på verdensplan skal spise dobbelt så meget frugt, grønt, nødder og bælgfrugter - og samtidig halvere forbruget af kød og sukker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier