FødevareWatch

Theresa May er "problemet" mener menige parlamentsmedlemmer

Den britiske premierminister, Theresa May, skal gå med øjeblikkelig virkning, lyder kravet fra egne rækker ifølge medie.

Foto: Ritzau Scanpix/Screenshot

Den britiske premierminister, Theresa May, skal gå med øjeblikkelig virkning. Det er kravet fra egne rækker, efter at menige parlamentsmedlemmer har fortalt hende, at hun er "problemet".

Det skriver The Telegraph.

Mandag mødtes en delegation fra det konservative partis "1922 Komite" med Theresa May, hvor det blev gjort klart, at opbakningen til premierministeren i partiet er løbet ud.

Ifølge kilder nægtede Theresa May at diskutere sin fremtid med parlamentsmedlemmerne, alt imens de forklarede, hvilken "skade" hun har forårsaget partiet.

Der kan trækkes paralleller fra gårsdagens møde til forhenværende premierminister Margaret Thatchers sidste dage som regeringsoverhoved, hvor hun ligeledes fik besøg af komiteen, der også dengang krævede en aftrædelse.

Theresa Mays igangværende forsøg på at opnå en aftale med oppositionsleder Jeremy Corbyn har ophidset euroskeptiske parlamentsmedlemmer, der har gjort det klart, at partiet ikke vil gå på kompromis om en aftale med Labour, der involverer en fremtidig toldunion med EU.

Forhandlingerne med Labour er endnu engang gået i stå, efter at Jeremy Corbyn har beskyldt premierministeren for ikke at ville flytte sig på særligt afgørende punkter.

Tirsdag besøger Theresa May Tyskland og Frankrig for at anmode om en udsættelse af brexit frem til 30. jun

Parlament vedtager lov for at forhindre brexit uden aftale

Toldunion er en af knasterne på brexit-møde med Labour

May besøger Macron og Merkel inden afgørende krisemøde i EU

Brexit har skabt spændinger mellem London og Berlin 

Mere fra FødevareWatch

Medie: Coronapassets gyldighed forkortes til syv måneder

Et flertal i Folketingets Epidemiudvalg har ifølge Ekstra Bladet beslutte at forkorte coronapassets gyldighed. Mediet skriver desuden, at Epedemikommissionen har anbefalet, at nattelivet lukkes ned og restauranter skal lukke ved midnat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier