FødevareWatch

Dansk producent skal høste tonsvis af ørred i Japan

Det danske havbrug Musholm er gået i gang med at høste ørreder i Japan. En af grundene er japanernes positive tilgang til havbrug, siger direktøren.

Medarbejderne på havbruget i Japan er lokale japanske fisker, der er blevet oplært på havbruget de sidste to år. | Foto: Kosuke Suzuki

I midten af 2019 skal de første ørreder høstes i det japanske havbrug Japan Salmon Farm, som Musholm har været med til at etablere. Det har taget tid at få i gang, fortæller Niels Dalsgaard, adm. direktør for Musholm, men slet ikke så lang tid som det ville tage herhjemme.

"Det er fantastisk at være med til at etablere et havbrug i Japan, hvor samarbejdet med det japanske miljøministerium fungerer på en helt anden positiv og konstruktiv måde end her i Danmark," siger Niels Dalsgaard til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier