FødevareWatch

Kapitalfond hiver endnu et stort fiskeselskab i nettet

To af Sveriges største fiskegrossister bliver slået sammen til et selskab, der har klare danske relationer.

Foto: PR-foto

Den svenske kapitafond Valedo, der har ejerandele i Joe & The Juice og Lakrids by Bülow, fortsætter sit opkøbsridt inden for fiskeselskaber gennem selskabet Kvalitetsfisk.

I løbet af det seneste år har fiskevirksomheden købt de tre danske virksomheder Copenhagen Seafood, FSG Foods og Fiskerikajen. Nu er turen kommet til det svenske Fisk Idag, der bliver indlemmet i den porteføljen.

Det oplyser Kvalitetsfisk i en pressemeddelelse.

Med indlemmelsen af Göteborg-baserede Fisk Idag bliver Kvalitetsfisk Sveriges største fiskegrossist. Efter opkøbet vil anslår koncernen fremover en årlig omsætning på 1,2 mia. svenske kr.

Opkøbet er betinget af, at den svenske konkurrencestyrelse godkendelse og bliver tidligst gennemført i begyndelsen af marts.

"Udvidelsen gør os til den klart førende aktør i Sverige inden for fisk og skaldyr, sushiprodukter, samt forarbejdning af fisk og produktudvikling," siger Mikael Salenstedt, adm. direktør og koncernchef på Kvalitetsfisk i pressemeddelelsen.

Fisk Idag og Kvalitetsfisk er allerede i dag to af Sveriges førende fiskegrossister med en årlig omsætning på hhv. 400 og 300 mio. SEK. Den resterende del af koncernens omsætning kommer fra de danske virksomheder.

Kapitalfond køber igen op på den københavnske fiskerikaj

Skandinaviens største sushileverandør solgt

Svensk kapitalfond igen på opkøb i det danske fødevaremarked

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier