FødevareWatch

Kapitalfond køber igen op på den københavnske fiskerikaj

Svenske Valedo Partners, der ejer dele af Joe & The Juice og Lakrids by Johan Bülow, har igen sat kløerne i et københavnsk fiskeselskab.

Stifter Kim Christensen har sammen med sine to partnere solgt Fiskerikajen Aps til den svenske kapitalfond Valedo Partners. | Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

I slutningen af juni købte den svenske kapitafond Valedo Partners fiskevirksomheden Copenhagen Seafood, og i starten af november satte svenskerne tænderne i Skandinaviens største sushileverandør FSG Foods.

Stimen af danske opkøb fortsætter, for nu er grossistvirksomheden Fiskerikajen med officiel hjemmeadresse i Rødovre, som har grossistsalg af fisk og skaldyr til hoteller, restauranter og kantiner samt salg i tre butikker, også kommet på Valedos hænder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier