FødevareWatch

Manden bag den første kunstige bøf tror på snarligt kommercielt salg

Det varer ikke mange år, før finere restauranter og specialbutikker sælger kunstigt fremstillet kød. Det mener manden bag den første kunstigt fremstillede bøf.

Foto: Niels Christensen, POLFOTO

Hollandske Mark Post fremstillede i 2013 den første kunstige bøf, dengang kostede omtrent 2 mio. kr. at lave den ene hakkebøf. Siden har han med sit firma Mosa Meat arbejde videre med teknologien ligesom en række andre selskaber.

Han vurderer, at finere restauranter samt specialbutikker vil tilbyde kunstigt fremstillet kød i 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier