Manden bag den første kunstige bøf tror på snarligt kommercielt salg

Det varer ikke mange år, før finere restauranter og specialbutikker sælger kunstigt fremstillet kød. Det mener manden bag den første kunstigt fremstillede bøf.
Foto: Niels Christensen, POLFOTO
Foto: Niels Christensen, POLFOTO

Hollandske Mark Post fremstillede i 2013 den første kunstige bøf, dengang kostede omtrent 2 mio. kr. at lave den ene hakkebøf. Siden har han med sit firma Mosa Meat arbejde videre med teknologien ligesom en række andre selskaber.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også