FødevareWatch

Forskere: Kødalternativer bør ikke kun efterligne kød

Nyt universitetsprojekt vil gøre ærter til en central del af innovationen i den danske fødevarebranche. Målsætningen er blandt andet veganske innovationer, der ikke efterligner eksisterende animalske produkter.

Foto: AF OLE LIND, Jyllands-Posten

Kød og klima er to af tidens mest fremtrædende temaer på fødevareområdet.

Debatten om, hvordan fødevareproduktionen bliver mindre klimabelastende samtidig med, at klodens befolkningstal stiger, fylder meget. Både internationalt og på de danske breddegrader.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier