FødevareWatch

Forskere: Kødalternativer bør ikke kun efterligne kød

Nyt universitetsprojekt vil gøre ærter til en central del af innovationen i den danske fødevarebranche. Målsætningen er blandt andet veganske innovationer, der ikke efterligner eksisterende animalske produkter.

Foto: AF OLE LIND, Jyllands-Posten

Kød og klima er to af tidens mest fremtrædende temaer på fødevareområdet.

Debatten om, hvordan fødevareproduktionen bliver mindre klimabelastende samtidig med, at klodens befolkningstal stiger, fylder meget. Både internationalt og på de danske breddegrader.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier