FødevareWatch

Tørkeramte Goodvalley tror stadig på snarlig børsnotering

Landbrugskoncernen Goodvalley, der tidligere hed Axzon, er ikke mere ramt af tørken, end at man stadig satser på en børsnotering i dette efterår.

Tom Axelgaard, adm. direktør, Goodvalley, (tidl. Axzon) | Foto: Majken Søndergaard Nielsen

En sommer med knastørt vejrlig og en nedjustering af forventningerne til årets resultater er ikke noget, der får landbrugskoncernen Goodvalley til at ryste på hånden i forhold til at få opfyldt ønsket om en børsnotering i løbet af efteråret.

Det skriver Berlingske.

"Uret tikker, og nu handler det om, hvornår vi mener, at det er det rigtige tidspunkt. Vi er grundlæggende tålmodige, og vi har ikke travlt, da vi allerede har udstedt noterede obligationer og sikret en solid kapitalstruktur og finansiering. Vi mener, at en række investorer kan se mulighederne – måske specielt, når der er en nedtur. Det her får os ikke til at ryste på hånden," siger stifter og adm. direktør Tom Axelgaard til avisen.

Koncernen, der blev etableret i 1994 og er ejet af omkring 100 landmænd, har af flere omgange haft planer om en børsnotering, men de er blevet skudt til hjørne af finanskrise og senere ustabile politiske forhold i Rusland og Ukraine.

Medie: Danskejet svinekæmpe vil på børsen i efteråret

Dansk landbrugsgigant får rekordresultat - kapitalfond står på spring

Milliardlandbrug skifter navn og lander rekordresultat

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier