FødevareWatch

Dansk landbrugsgigant får rekordresultat - kapitalfond står på spring

DCH International skovler penge ind på produktion af grise i Rumænien og er midt i en udvidelse på 50 pct. De danske landmænd, der ejer selskabet, har udsigt til en regulær jackpot, hvis de aktuelle forhandlinger med kapitalfonden Polaris falder på plads.

Den danskejede landbrugskoncern DCH International har det seneste år tjent flere penge end nogensinde før, og omsætningen har for første gang rundet en halv milliard kr. De kommende år vil byde på meget mere vækst, og koncernen er aktuelt i forhandlinger med en kapitalfond, som kan sætte turbo på ekspansionen.

DCH, som er ejet af knap 100 danske landmænd, har etableret en kæmpe svineproduktion fordelt på flere farme i Rumænien. Selskabets omsætning voksede i 2017 med 24 pct. til 510 mio. kr., og driftsindtjeningen steg 17 pct. til 133 mio. kr. Det fremgår af selskabets 2017-regnskab, som netop er offentliggjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier