FødevareWatch

Bakkafrost klar med stor investeringsplan

Den færøske lakseproducent er klar med sin investeringsplan for de kommende tre år. Samlet regner koncernen med at skulle bruge op til tre mia. kr. i at udvikle forretningen og ikke mindst produktionen.

Der er gode penge i den nordatlantiske lakseindustri, og fra både Norge og Færøerne kommer der i denne uge tal for, hvordan de store lakseforretninger har udviklet sig i første halvdel af 2018.

Færøske Bakkafrost har tirsdag morgen meddelt, at man i årets andet kvartal har slagtet 12.902 ton laks, og at man får hele koncernen har sikret sig et driftsresultat (ebit) på 407,9 mio. kr. Omregnet giver kvartalets ebit-resultat en indtjening på 31,7 kr. pr. kilo laks.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Freshland lander sit første overskud i coronaår

Frugtkasse-selskabet Freshland har sidste år 13-doblet sin omsætning. Det er især coronapandemien, der har haft en positiv effekt, ligesom flere forbrugeres bevidsthed har ændret sig, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier