FødevareWatch

Tvedemose satser på foodservice og convenience

Landets største svampeproducent vil øge salget til foodservicesektoren og varsler i samme ombæring millioninvesteringer i produktionsapparatet, der skal geare virksomheden til at producere mere convenience.

Direktør og eneejer af Tvedemose Champignon A/S, der er landets største producent af svampe, ser store forretningsmuligheder i at øge tilstedeværelsen i foodservicemarkedet.

Således har Jens Christian Egelund Hansen en målsætning om at øge det nuværende salg til 20 pct. af den samlede forretning i løbet af de næste år. Nøglen, der skal åbne den dør, er mere convenienceproduktion, lyder det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier