FødevareWatch

Karen Hækkerup afviser kød som et problem i jagt på verdensmål

Danmark skal tage teten, når det gælder global fødevareproduktions bidrag til at indfri FN's 17 verdensmål. Det mener Landbrug & Fødevarer. Men kan Danmark være et internationalt foregangsland på området, når produktion og forbrug af kød er tårnhøjt? Ja, mener adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup.

Foto: Peter Klint

NEW YORK

Karen Hækkerup har fået en del nye kontakter - og dermed nye muligheder for den danske fødevareklynge - med på sommerferie efter en tur i New York i sidste uge. Her havde Landbrug & Fødevarer i samarbejde med organisationen State of Green inviteret interessenter fra hele verden til et inspirationsoplæg om effektive danske metoder i fødevareproduktionen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier