Øget effektivitet driver driften tilbage i sort hos Bornholms

Konservesvirksomheden Bornholms har i de seneste år arbejdet på at forbedre driften. Efter et miserabelt 2016 lykkedes det i 2017, men en stribe ekstraordinære engangsomkostninger påvirkede den endelige bundlinje.
Foto: Majken Søndergaard Nielsen
Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Helt som adm. direktør og medejer Christian Sieverts udlagde det i december, har konservesvirksomheden Bornholms forbedret driften væsentligt i 2017 i forhold til de forgangne år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også