FødevareWatch

Konserveskending tilbage på vækstsporet efter stort 2016-hul

2016 var på flere fronter et skidt år for fiskekonservesproducenten Bornholms, men overgangen til en ny emballagetype har vendt humøret hos direktøren, der har lirket op for eksportdøren i flere markeder.

Bornholms er i den helt lille afdeling stadig at finde på det kinesiske marked med små produkter. Men ellers er der i vid udstrækning fokus på de mere hjemlige markeder. | Foto: Majken Søndergaard Nielsen

I fiskekonservesforretningen hos Bornholms A/S er adm. direktør Christian Sieverts efterhånden kommet så langt, at han har trukket en stor fed streg over begivenhederne og tallene for 2016, som på flere fronter var rigtige dårlige for den voksende virksomhed, der har fabrik i Nexø og to fabrikker på Island.

"Vi havde et rigtig skidt 2016. Vi mistede nogle store eksportkunder, der af strategiske grunde valgte at skifte leverandører, og det kom til at gå ud over os. Allerede tidligt på året vidste vi, at omsætningen ville falde meget fra '15 til '16, og i sidste ende resulterede det i et voldsomt fald i omsætningen. Det er der nu kommet styr på, og nu ruller det hele efterhånden, som det skal," siger Christian Sieverts, da FødevareWatch møder ham på virksomhedens kontor i Herlev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier