FødevareWatch

Ny direktør i Danske Svineproducenter

Per Bardrum, som tidligere har siddet i chefstolen hos Scanex A/S, afløser efter den tidligere direktør Nicolaj Nørgaards fratrædelse i foreningen i marts.

Per Bardrum overtager fra 1. maj direktørposten i Danske Svineproducenter

Det bliver den 60-årige Per Bardrum, der d. 1. maj afløser midlertidige Hans Aarestrup, direktør i Bæredygtigt Landbrug, som siden 2. marts har fungeret som konstitueret direktør for Danske Svineproducenter efter Nicolaj Nørgaards fratræden.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Danske Svineproducenter.

Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør i messe- og udstillingsvirksomheden Scanex A/S. Derudover har han besiddet direktørstillinger i Hatting KS og LRØ I/S.

"Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet med Per Bardrum. Jeg opfatter Per som en frisk og initiativrig teamplayer. Og vi kan jo se, at der har været udvikling, fremdrift og gode økonomiske resultater de steder, hvor Per har stået ved rorpinden, så de egenskaber glæder vi os også til at få glæde af her i foreningen," udtaler Torben Hauskov, formand for Danske Svineproducenter, i meddelelsen.

Danske Svineproducenter får ny direktør 

Danish Crown henter profil fra Danske Svineproducenter

L&F fyrer Seges-chef

Direktør gør comeback på toppost i landbruget 

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier