FødevareWatch

Peter Aalbæks øko-landbrug leverer markant underskud

Det er en dyr omgang at skabe en økologisk landsby. Det mærker den kendte filmproducent Peter Aalbæk Jensen, hvis selskab kommer ud af 2016/17 med et millionunderskud.

Den excentriske filmmand, Peter Aalbæk Jensen, har en ambition om at skabe i økologisk landsby med navnet Hegnetslund ved Herfølge på Sjælland.

Projektet har i regnskabsåret givet et underskud på 5,1 mio. kr.

Det skriver Børsen med henvisning til et netop offentliggjort regnskab i Peter Aalbæks selskab Fortuna, hvor han er eneejer.

"Projekterne vil kræve en del investeringer i de kommende år, hvorfor der forventes et underskud indtil medio 2018," skriver selskabet i ledelsesberetningen. I 2018/19 forventer selskabet et positivt resultat.

Peter Aalbæk vil smide millioner efter dansk øko-jord

Eksporten af økologi har kurs mod 3 mia kr

Økologer lovpriser nyt politisk forslag

Forsiden lige nu

Skipperpibe-ejere får ny svensk slikchef

På samme måde, som Cloetta i Danmark og Norge fik ny direktør i december skal den svenske del af forretningen til sommer også have ny direktør. Den nye direktør kommer fra en direktørpost i Findus-koncernen.

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Seneste Landbrug/Fiskeri

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier