FødevareWatch

Peter Aalbæks øko-landbrug leverer markant underskud

Det er en dyr omgang at skabe en økologisk landsby. Det mærker den kendte filmproducent Peter Aalbæk Jensen, hvis selskab kommer ud af 2016/17 med et millionunderskud.

Foto: Linda Johansen, POLFOTO

Den excentriske filmmand, Peter Aalbæk Jensen, har en ambition om at skabe i økologisk landsby med navnet Hegnetslund ved Herfølge på Sjælland.

Projektet har i regnskabsåret givet et underskud på 5,1 mio. kr.

Det skriver Børsen med henvisning til et netop offentliggjort regnskab i Peter Aalbæks selskab Fortuna, hvor han er eneejer.

"Projekterne vil kræve en del investeringer i de kommende år, hvorfor der forventes et underskud indtil medio 2018," skriver selskabet i ledelsesberetningen.  I 2018/19 forventer selskabet et positivt resultat.

Peter Aalbæk vil smide millioner efter dansk øko-jord

Eksporten af økologi har kurs mod 3 mia kr

Økologer lovpriser nyt politisk forslag

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier