FødevareWatch

Kendt skuespiller skal sælge norske laks i USA

Hollywood-stjernen Leonordo DiCaprio skal som frontfigur i fiskeselskabet Love The Wild sælge laksemåltider i 400 Whole Foods-butikker.

Foto: /ritzau/AP/Mary Cybulski

De amerikanske forbrugere skal spise langt flere laks, og de skal komme fra opdræt i Norge.

Selskabet Love The Wild, der producerer frosne fiskefærdigretter fra blandt andet opdræt i Norge og som har den kendte Oscar-vindende skuespiller Leonardo DiCaprio som aktiv aktionær, skal nu levere middagsretter til 400 af de Amazon-ejede Whole Foods-butikker.

Det skriver Anchorage News ifølge den norske hjemmeside E24.no.

Sidste år vandt Leonardo DiCaprio en Oscar som bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i filmen The Revenant. Under sin takketale benyttede han lejligheden til at sætte fokus på verdens klimaudfordringer, som er en af hans brændende mærkesager.

"Udnyttelsen af vores oceaner har efterladt mange økosystemer i havet på randen af et totalt sammenbrud, hvilket skader vores evne til at benytte havene som en pålidelig fødekilde, som vi har i tusinder af år," sagde DiCaprio dengang i en meddelelse og tilføjede, at Love The Wild "er med til at opfordre folk til at handle på denne krise på en meningsfuld måde."

I december 2015 investerede Aqua-Spark 2,6 mio. dollars i Love The Wild, der havde som målsætning at ekspandere kraftigt. Ambitionen hed fra start, at produkterne i løbet af fem år skulle sælges i 6000 butikker.

I forbindelse med Whole Foods-samarbejdet har Aqua-Spark investeret 2,5 mio. dollars til markedsføring og sociale medier.

Leonardo DiCaprio går ind i voksende plantefarsselskab

Hollywood-stjerne køber sig ind i fiskefirma

Whole Foods på vej med sushi fra 'falske fisk'

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier