FødevareWatch

Google bringer burritos ud i bushen med droner

Den flyvende udbringning er foregået i en landsby i nærheden af Canberra, hvor de fleste indbyggere skal køre 40 minutter, hvis de vil købe ind eller ud og spise.

Foto: /ritzau/AP/Marcio Jose Sanchez

Dronerne er ved at overtage – ikke verden – men madudbringningen. I hvert fald har Googles partner, Project Wing, annonceret, at de første dronetest med udbringning af blandt andet burritos i bushen i Australien er sket. Det skriver CNN Money.

Den flyvende udbringning er foregået i en landsby nærheden af Canberra, hvor de fleste indbyggere skal køre 40 minutter, hvis de vil købe ind eller ud og spise.

Men det er ikke helt så simpelt at flyve noget ud i bushen, som det måske lyder. Der er forhindringer som træer, strømkabler og lignende, som droner skal forcere. Og det kan være en udfordring - især hvis det drejer sig om take away, der gerne skal være varm, når maden ender hos kunden.

"Den information vi får, når vi tester, hjælper os til at lave et system, som betyder, at de forretningsdrivende kan koncentrere sig om det, de er gode til og ikke skulle bekymre sig om kompleks logistik og levering," siger en talsmand fra Project Wing til CNN Money.

Madudbringning holder Uber oppe

7-Eleven begynder levering af pakker med droner i USA

Walmart vil levere dagligvarer med droner

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier