FødevareWatch

Orkla flytter internt ejerskab af slush ice-selskab

Slush ice-selskabet Scoop skifter pr. 1. januar 2018 ejerskab internt i Orkla fra Orkla Foods Danmark til Frima Vafler. Samtidig flyttes produktionen fra Ringkøbing til Sverige.

Foto: Orkla/ PR

Slush ice-brandet Scoop fulgte med Orklas opkøb af O. Kavlis danske forretning i marts 2016, og har siden indgået i Orkla Foods Danmarks produktportefølje.

Men fra årsskiftet overtager Frima Vafler, der hører under datterselskabet Orkla Food Ingredients, salg og service af Scoop-forretningen.

Det oplyser Orkla i en pressemeddelelse.

Scoop produceres i dag på Orkla Foods Danmarks fabrik i Ringkøbing, men som tidligere udmeldt lukkes fabrikken i løbet af 2018, hvor størstedelen af produktionen, herunder Scoop, bliver overflyttet til Orklas drikkevarefabrik i Kumla i Sverige. Serviceafdelingen fortsætter indtil videre i Ringkøbing, mens der bliver arbejdet på en løsning ift. lager og driftsted fremover.

"Vi er glade for, at Frima Vafler ønsker at overtage driften og fortsætte den positive udvikling, som området har haft de seneste år," siger Martin Gjerløv, Director B2B i Orkla Foods Danmark, i pressemeddelelsen.

Scoop dækker over både en serie af læskedrikke til detail og en række slush ice-produkter, som sælges til eksempelvis forlystelsesparker. Orkla Foods Danmark vil fremover fortsat stå for salg af de produkter, der i dag forhandles i detail under mærket Scoop.

Marmeladelukning og saftopkøb påvirkede Orklas danske bundlinje

Orkla lukker Fun-fabrik i Ringkøbing

Orkla køber dansk Fun-producent

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier