FødevareWatch

Topchef i Emmerys giver kæden to år til forbedre sig

Emmerys topchef siden februar afblæser kædens hidtidige provinsplaner og retter fokus mod produktet, som han ikke mener, er godt nok.

Kim Trier Meyer kom til Emmerys i februar, siden har han kæmpet for at finde formlen på, hvordan den nødlidende bagerkæde kommer på ret køl.

Et af elementerne er at rette fokus indad på produkterne, kerneforretningen og omkostningerne. Det betyder bla., at han afskrivers sin forgænger, Christian Wounlunds, planer om at udvide fra Aarhus og København til provinsen.

Det fortæller han i et interview med Børsen.

Et kig ind i bagerkædens seneste regnskab for 2015/16 viser, at Emmerys 30 butikker genererede et underskud på 1,9 mio. kr.

"Hver eneste dag, jeg går på arbejde, tænker jeg: "Fuck, mand, det her er op ad bakke." Vi skal tage os sammen, og der skal kæmpes. Vi får ikke noget forærende. Vi skal oppe os, for ellers eksisterer Emmerys altså ikke om to år. Det er sådan, jeg ser det," siger Kim Trier Meyer til Børsen.

Emmerys-direktør: "Vis at du kan steppe op til næste niveau ved at arbejde på det næste niveau"

Lagkagehusets nye ejere har som rivalerne fået smag for madeventyr

Danske discountbutikker bliver mindre 'hårde' og mere 'bløde'

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier