FødevareWatch

Hanegal kaster de første terninger i generationsskifte

Den økologiske producent har hevet nye kræfter ind i selskabet og solgt en del af ejerskabet. Det handler om at optimere organisationen i det voksende selskab, lyder det.

De to stiftere af Hanegal Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen. | Foto: Ditte Valente.

Ægteparret bag Hanegal, Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard, har taget det første skridt på vejen mod at give stafetten videre i det efterhånden store pålægs- og færdigretsselskab med hovedkontor i Silkeborg.

Det er simpelthen for at styrke virksomheden og organisationen. Vi kan sgu ikke blive ved med at klare det hele selv Fie og jeg – rent ud sagt."

Ulrich Kern-Hansen, adm. direktør, Hanegal

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier