FødevareWatch

Agro Food Parks nye direktør spejder tusindvis af nye arbejdspladser i horisonten

Den kommende direktør for innovationscentret er fundet internt i Landbrug & Fødevarer.

Når Anne-Marie Hansen 1. oktober sætter sig i direktørstolen i innovationscentret Agro Food Park, der er ejet af Landbrug & Fødevarer, er et af de vigtige punkter på hendes to do-liste at skabe arbejdspladser.

"Vi vil gerne have 3000 arbejdspladser i 2030 herude, og vi har et super godt samarbejde med Aarhus Kommune om at få godkendt den kommende kommunalplan og få flere byggeretsmeter," siger den kommende direktør til Børsen.

Da Agro Food Park åbnede i 2009 var målet at nå 3000 medarbejdere allerede i 2020, men det har længe været kendt, at det ikke kommer til at ske.

Anne-Marie Hansen har siden 2006 arbejdet i Landbrug & Fødevarer, hvor hun de seneste fem år været koncernsekretariatschef og sekretariatschef. I jobbet som direktør for Agro Food Park afløser hun Bjarne Langdahl Riis, der har valgt at søge nye udfordringer.

Agro Food Park ottedobler kapaciteten i Aarhus

Arla om indtog i innovationscenter: Her skal vi overraske verden

Aarhus åbner sit andet madmarked på to måneder

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier