FødevareWatch

Arla om indtog i innovationscenter: Her skal vi overraske verden

Ved årsskiftet åbner Arla Foods et moderne innovationscenter i Agro Food Park, som bliver mejerigigantens nye centrum for produktudvikling til hele verden.

Som tidligere beskrevet på FødevareWatch flytter Arla i januar en række medarbejdere ud i et nybygget innovationscenter i Agro Food Park i Skejby.

Her skal mejerigiganten udvikle nye produkter inden for alt, lige fra emballage og recepter til nye forarbejdningsmetoder.

JP Aarhus har fået Peder Tuborgh, adm. direktør for Arla Foods, i tale om baggrunden for, at Arla vælger at Agro Food Park som den nye lokation for innovation:

"Vi skal udbygge bredt inden for hele mejeriområdet. Vi har flere end 10.000 forskellige produkter, som vi sælger rundt omkring i verden, og der begynder alt det, vi i fremtiden skal producere og tilbyde og overraske verden med, i Aarhus. Det er på innovationscentret, der tænkes i dybden," siger Peder Tuborgh, adm. direktør for Arla Foods.

I første ombæring er der tale om 150 medarbejdere, men flere Arla-ansatte forventes at skulle arbejde i Skejby i fremtiden, fortæller direktøren til JP Aarhus. Tanken er at skabe et meget stærkt center i Aarhus med innovationssatellitter rundt omkring i verden. Arla har f.eks. lige åbnet et center i Beijing.

Agro Food Park er i alt 10.000 kvm stort og skal efter planen indeholde den nyeste teknologi inden for fødevareudvikling.

Agro Food Park ottedobler kapaciteten i Aarhus

Ny kaptajn udpeget i Fødevareinstituttet

Da buræggene forsvandt - kom med bag forløbet

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier