FødevareWatch

Schweizere køber amerikansk chokoladeselskab

Schweiziske Barry Callebaut har opkøbt en gammel amerikansk producent af chokolader og ingredienser.

Barry Callebaut, der er storleverandør af kakao og chokolade til både restauranter og en række konfekture- og isselskaber som Hershey, Mondelez og Unilever, har købt det amerikanske selskab Gertrude Hawk Chocolates.

Det skriver Foodbev.com.

Med overtagelsen udvider det schweiziske selskab sin tilstedeværelse i Nordamerika, og får adgang til nye chokoladeprodukter og dekorationsingredienser. Gertrude Hawk Chocolates blev grundlagt i 1905 i Scranton, Pensylvania, og selskabet solgte sidste år for 70 mio. dollars, svarende til 436 mio. kr. De 370 medabejdere flytter alle med ind under det schweiziske ejerskab.

Barry Callebaut omsatte sidste år for 6,1 mia. dollars, svarende til 38 mia. kr. og har i 50 lande omkring 10.000 ansatte.

Verdens førende chokoladeproducenter vil stoppe illegal skovrydning

Schweizisk mellemmand vil overtage fabrik fra Mondelëz

Storleverandør tror på chokolade-opsving

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier