FødevareWatch

Avis: Uvist om Jensens Bøfhus' vigtige bankaftale er blevet forlænget

Der har i de seneste måneder hersket stor usikkerhed om fremtiden i den trængte Jensens Bøfhus-kæde. Den seneste låneaftale på 160 mio. kr. med banken SEB udløb med udgangen af august, men det er uvist, hvilke aftaler selskabet nu har på plads.

Foto: Ritzau Scanpix/Nils Lund Pedersen

Der har gennem et par måneder hængt en grå sky af usikkerhed over den kendte bøfkæde Jensens Bøfhus, efter at et regskab i juni afslørede, at økonomien ikke længere er ret stærk i det Palle Skov Jensen-ejede selskab.

Ifølge Børsen er det uvist, om Jensens Bøfhus har haft succes med at ville forlænge en låneaftale med banken SEB på i alt 160 mio. kr., som løb til 31. august. Aftalen var allerede en forlængelse af den tre-årige låneaftale, som udløb til nytår.

Ingen i ledelsen af Jensens Bøfhus har ønsket at udtale sig til Børsen.

Tilbage i juni sagde ejer Palle Skov Jensen til samme avis:

"Vi har løbende samtaler med banken, og der er ikke noget, som indikerer, at de ikke vil forlænge. Men jeg forstår da godt, at banken kører det kortfristet, indtil de kan se, at vi kan tjene penge."

Siden 2013 har regnskaberne for Jensens Food Group været røde, og de seneste fore regnskaber har samlet påført selskabet et underskud på omkring 130 mio. kr. I regnskabet for 2016 slår revisoren Deloitte alarm, fordi det seneste minus betyder, egenkapitalen er tæt på 0 kr., og at der er "væsentlig usikkerhed" omkring selskabets fremtid.

Professor: Krisen i Jensens Bøfhus minder om tv-serien Matador

Mens Jensens Bøfhus får millionminus laver bøfkonkurrent millionplus

Avis: Jensens Bøfhus lider stort milliontab - revisor slår alarm

Ejendomssalg giver Jensens Bøfhus vigtig kapital

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier