FødevareWatch

Mens Jensens Bøfhus får millionminus laver bøfkonkurrent millionplus

I 2016 har Restaurant Flammen fået næsten præcis lige så meget i plus på bundlinjen, som Jensens Bøfhus har fået i minus.

Kristina (tv), Flemming og Martin Rosenfeldt Sunddal ejer sammen med Ketty Rosenfeldt Sunddal restaurantkæden Flammen. | Foto: ritzau/Anita Graversen

Børsen kunne fredag fortælle, at Jensens Bøfhus' ejere Jensens Food Group i 2016 havde fået et minus på 31 mio. kr. på bundlinjen. Herudover var omsætningen dalet med 71 mio. kr., og egenkapitalen havde ramt næsten 0 kr.

På den anden side af bøfbranchen står storkonkurrenten Restaurant Flammen - der ligesom Jensens Bøfhus er en konceptkæde, hvor bøfferne er i fokus. Her er 2016 gået helt anderledes. Koncernen har fået et overskud på 32,5 mio. kr., og bruttofortjenesten steg med 22 mio. kr. Og mens Jensens Bøfhus i løbet af året har måttet lukke restauranter, har Restaurant Flammen åbnet flere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier