FødevareWatch

Danish Crown rykker ind hos stor datter

Pladsen er blevet trang på Danish Crowns kontor i Randers og hos datterselskabet Tulip i Sdr. Borup ved Randers. Derfor vil selskaberne nu samle de ansatte under et tag.

Foto: Ritzau Scanpix/Janus Engel.

Danish Crown har siden starten i 1990 fået skrabet sig mange adresser sammen, hvor mange ansatte i den store fusionerede virksomhed stadig har plads.

Af en meddelelse fremgår det, at Danish Crowns kontor i Randers nu bliver lagt sammen med datterselskabet Tulip Food Companys lokaler i Sdr. Borup ved Randers. 

"Vi får i mine øjne muligheden for at skabe en af de mest spændende og innovative arbejdspladser i Østjylland. Hele idéen udspringer af vores 4WD-strategi, hvor vi har en klar målsætning om i langt højere grad at agere som en samlet virksomhed på tværs af koncernen. Med et nyt, fælles hovedkontor for Danish Crown og Tulip vil vi tage et kæmpe skridt i den retning, og samtidig kan vi få mere ud af ressourcerne til gavn for vores ejere," udtaler Preben Sunke, finansdirektør og medlem af direktionen i Danish Crown.

Tanken er at beholde Tulips kontorbygning og forbinde den med den tidligere pølsefabrik på nabogrunden, som ombygges til sit nye formål. 

Det nye hovedkontor,som bliver på i alt 23.000 kvadratmeter, bliver arbejdsplads for de ca. 650 ansatte, der i dag arbejder på tre forskellige adresser i Randers.

Som tillæg til kontoretableringerne bliver der også opført en slagterbutik, hvor medarbejderne kan købe ind til aftensmaden.

"Vi er i gang med at transformere Danish Crown fra en produktionsdrevet virksomhed til at være forbrugerdrevet. Ved at samle Danish Crown og Tulips hovedkontorer rykker vi tættere på forbrugerne, både når det gælder produktudvikling og madlavning," udtaler Preben Sunke.

Hvis det endelige projekt bliver godkendt af bestyrelsen, forventes det, at medarbejderne vil kunne flytte ind i begyndelsen af 2020, skriver Danish Crown.

Tulip: "Flyvende start" til omdiskuteret dyrevelfærdsmærke

Ny prognose: Slagterierne er på vej ud af mørket

Danish Crown vil udvide produktionen på Bornholm

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier