FødevareWatch

Erhvervsdrivende lider i det nye Carlsberg Byen

Flere af de butiksdrivende i den famøse nye Carlsberg Byen melder om milliontab, urimelige huslejeniveauer og nul kunder.

Sådan her er virkeligheden langt fra i Carlsberg Byen, hvor de erhvervsdrivende melder om milliontab og nul kunder. Foto: PR-visualisering

Københavns nye bydel Carlsberg Byen i skellet mellem Vesterbro og Valby er efterhånden færdig. Hvad der skulle have været et mekka af studerende, erhvervsdrivende og beboere, er imidlertid endt som et mareridt for kvarterets erhvervsliv.

Det skriver Børsen.

Avisen har talt med flere forretningsdrivende herunder en cafe, et kebabsted, en pølsemand, en italiensk restaurant og en frisør, der samstemmigt fortæller om menneskeforladte gader, trods lovning om det modsatte.

"Det går ikke godt. Jeg står over for at lukke i slutningen af måneden. Pengekassen er tom, og jeg lukker med et kæmpe underskud. Intet har holdt vand af det, som Reteam lovede os, da vi underskrev kontrakterne," fortæller indehaveren af pølecafeen Steffs Place i bydelen, som ønsker at være anonym i Børsen.

Flere andre beretter om milliontab og grønne arealer, der i stedet blev til brandvej.

Reteam, der står for udlejningen af forretningerne i Carlsberg Byen, medgiver overfor Børsen, at man måske har været for optimistiske, men understreger, at bydelen først står helt færdig i 2024

Skotter køber 7250 kvm af Carlsberg

Supermarkeder kæmper om lukrative hyldemeter i Carlsberg Byen

Netto tester fremtidens danske discountbutik

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier