FødevareWatch

To sønner skal styrke Mejnerts melmølle og udvide fødevareproduktionen

Efter konceptet "fra muld til mund" dyrker og sælger familien Mejnertsen afgrøder til fødevarer i foodservice-sektoren og detailhandlen. I løbet af de kommende år vil sønnerne Peter og Kasper udvide konceptet bag Mejnerts med flere forskelligartede fødevarer.

Peter Mejnertsen, salgschef og søn, foran Mejnerts Mølle, som stod færdig og produktionsklar i 2009. Møllen ligger omkring 10 kilometer øst for Kalundborg | Foto: Søren Duran Duus

Det er med ligeligt delt entusiasme, stolthed og ydmyghed over for familiens værdier og familiens bæredygtige, økologiske landbrugsproduktion og fødevarer, at Peter Mejnertsen viser rundt på Viskingegården, der er hovedgård for gårdene, der samlet udgør Mejnerts.

Viskingegården ligger nær den lille stationsby Svebølle omkring 10 kilometer øst for Kalundborg, og de indtil for nylig fire gårde under Mejnerts er i dag blevet til fem gårde inden for en radius af 30 kilometer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier