To sønner skal styrke Mejnerts melmølle og udvide fødevareproduktionen

Efter konceptet "fra muld til mund" dyrker og sælger familien Mejnertsen afgrøder til fødevarer i foodservice-sektoren og detailhandlen. I løbet af de kommende år vil sønnerne Peter og Kasper udvide konceptet bag Mejnerts med flere forskelligartede fødevarer.
Peter Mejnertsen, salgschef og søn, foran Mejnerts Mølle, som stod færdig og produktionsklar i 2009. Møllen ligger omkring 10 kilometer øst for Kalundborg | Foto: Søren Duran Duus
Peter Mejnertsen, salgschef og søn, foran Mejnerts Mølle, som stod færdig og produktionsklar i 2009. Møllen ligger omkring 10 kilometer øst for Kalundborg | Foto: Søren Duran Duus

Det er med ligeligt delt entusiasme, stolthed og ydmyghed over for familiens værdier og familiens bæredygtige, økologiske landbrugsproduktion og fødevarer, at Peter Mejnertsen viser rundt på Viskingegården, der er hovedgård for gårdene, der samlet udgør Mejnerts.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også