FødevareWatch

To sønner skal styrke Mejnerts melmølle og udvide fødevareproduktionen

Efter konceptet "fra muld til mund" dyrker og sælger familien Mejnertsen afgrøder til fødevarer i foodservice-sektoren og detailhandlen. I løbet af de kommende år vil sønnerne Peter og Kasper udvide konceptet bag Mejnerts med flere forskelligartede fødevarer.

Peter Mejnertsen, Mejnerts
Peter Mejnertsen, salgschef og søn, foran Mejnerts Mølle, som stod færdig og produktionsklar i 2009. Møllen ligger omkring 10 kilometer øst for Kalundborg Foto: Søren Duran Duus

Det er med ligeligt delt entusiasme, stolthed og ydmyghed over for familiens værdier og familiens bæredygtige, økologiske landbrugsproduktion og fødevarer, at Peter Mejnertsen viser rundt på Viskingegården, der er hovedgård for gårdene, der samlet udgør Mejnerts.

Viskingegården ligger nær den lille stationsby Svebølle omkring 10 kilometer øst for Kalundborg, og de indtil for nylig fire gårde under Mejnerts er i dag blevet til fem gårde inden for en radius af 30 kilometer.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier