FødevareWatch

Cateringkoncern vinder stor Facebook-ordre på Fyn

Odense Sport & Event, der er ejet af Kai Thor, skal i de kommende 4-5 år levere al mad til de op til 1800 daglige medarbejdere, der skal opføre Facebooks store datacenter i Odense.

På byggepladsen til det kommende Facebook-datacenter ved Odense skal der arbejde op til 1800 mennesker om dagen. De skal alle have mad af Kai Thor-koncernen. Foto: PR

Det internationale byggefirma Mace, der skal stå for opførelsen af det store Facebook-datacenter ved Odense har valgt Kai Thor-selskabet Odense Sport & Event som leverandør af mad til de op til 1800 medarbejdere, som over de næste 4-5 år skal være på byggepladsen.

Det skriver Kai Thor i en pressemeddelelse.

"Vi er enormt stolte, og det er en kæmpeopgave for os - den største jeg har været med til. Det er helt sikkert en meget klar blåstempling af Kai Thor," udtaler direktør og medejer Mark Blæsbjerg om aftalen, som blandt andet betyder, at virksomheden skal lede en kantine, der dagligt har åbent i tidsrummet 7-15.

Serveringen starter på mandag, hvor der på byggepladsen vil være 600 medarbejdere, som skal have både kaffe, morgenbrød og varm frokost.

Til Fyens.dk siger Mark Blæsbjerg, at aftalen med Mace er kommet i stand, fordi virksomheden tidligere har vist sig i stand til at varetage lignende opgaver.

"Vi er blandt andet blevet valgt, fordi vi allerede har vores faciliteter tæt på byggepladsen. Og så har det helt sikkert spillet ind, at vi har bevist, at vi kan den slags ved Ikeas byggerier i Odense og Aalborg," siger Mark Blæsbjerg til avisen.

Coop køber halvdelen af Catering Danmark

Kokken & Jomfruen solgt til tobaksfamilie

"Uduelig forretningsfører fratræder"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier