FødevareWatch

Biavler-formand: Dansk økohonning udgør stadig kun én promille

Trods lempede regler for produktion af økologisk honning og en øget dansk produktion har formanden i Danmarks Biavlerforening ikke hænderne over hovedet. Det er stadig kun en lille dråbe i havet, og der skal gøres mere, siger han til FødevareWatch.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Trods det faktum at antallet af økologiske danske bistader i år er mere end firdoblet i forhold til sidste år, så formanden for Danmarks Biavlerforening langt fra en tilfreds med udviklingen.

"Jeg synes, det er en usaglig fremstilling af udviklingen, for godt nok er det rigtigt, at antallet af biavlere, der er blevet godkendt til økologisk produktion er gået frem fra 5 til 14, men det er stadig en meget lille produktion, og det er skidt," siger Knud Graaskov til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier