FødevareWatch

Daloon-stifter køber sig ind i Fooducers ejerkreds

Fooducer får nye medlemmer i ejerkredsen og med dem et mindre millionbeløb.

De to stiftere Fie Hansen-Hoeck og Sanne Fehmerling Kristiansen.

Fooducer, der deler og formidler fødevaredata mellem virksomheder online, får nu fire nye medlemmer i ejerkredsen. Med dem følger knap tre mio. kr.

Det oplyser Fooducer i en pressemeddelelse.

Blandt de nye medejere er stifteren af Daloon, Hemming Van.

"Med Fooducer kan man spare tid og penge på administration og i stedet bruge den på reel værdiskabelse og mere salg. Det er den kerneudfordring, Fooducer løser, og det behov vil jeg gerne være med til at indfri og hermed bakke op finansielt," siger Hemming Van i meddelelse.

Derudover kommer tech-iværksætteren Kasper Hulthin og "et par andre branchefolk" med i ejerkredsen, mens Capnova investerer yderligere 500.000 kr. foruden de 3,5 mio. kr., som fonden investerede sidste år.

Pengene skal bla. bruges til at hente flere tech-folk til virksomheden.

Aftale mellem netværk og portal skal hjælpe 100 lokale fødevarevirksomheder

Fødevareplatform: "Der kommer nye ind hver dag"

Capnova skyder millioner i handelsplatform

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier