FødevareWatch

Fødevareiværksættere får håndsrækning fra universiteter

Iværksættere i hovedstadsområdet får i et nyt projekt hjælp til at sætte fut i deres forretningsidé inden for fødevarer eller fødevareteknologi.

Foto: Sacha Sennov

Investerings- og udviklingsselskabet Capnova har i samarbejde med Aalborg Universitet, DTU og Københavns Universitet lanceret et projekt, hvor iværksætter-ideer kan få en hjælpende hånd af forskere og forretningsfolk.

Det skriver DTU Fødevareinstituttet i en meddelelse.

Projektet hedder Growing Food CPH og går ud på at sparre nye ideer fra iværksætterne med faglige kompetencer, der skal gøre ideen til en forretningsmæssig succes. 

Iværksættervirksomhederne får i projektet tilbudt tre dages ophold, hvor de udvikler deres forretningsmodel og sparrer med forskere fra et af de tre universiteter. Iværksætterne deltager også i et andet forløb, hvor den viden og rådgivning, de får adgang til, er skræddersyet til deres individuelle behov.

Slutteligt får de bedst egnede mulighed for at pitche deres produkt eller teknologi til potentielle investorer og partnere fra industrien.

Capnova investerer i Gomore-medstifters enorme vinkælder

Capnova klar med ny millioninvestering

Fødevareplatform: "Der kommer nye ind hver dag"

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier