FødevareWatch

Capnova investerer i Gomore-medstifters enorme vinkælder

Investeringsselskabet har kastet en millioninvestering i et nyt deleøkonomisk vinprojekt, der indebærer landets største vinkælder.

Foto: MICK ANDERSON/POLFOTO/ARKIV

Medstifter af samkørsels-tjenesten Gomore Søren Riis starter et nyt deleøkonomisk vinkoncept. Det får to mio. kr. med sig på vejen fra investeringsselskabet Capnova og Strategic Capital.

Søren Riis åbner Danmarks største vinkælder med plads til 100.000 flasker i Carlsberg Byen i København. Alle kan opbevare op til 100 flasker gratis og derfra sælge og købe vin på den tilknyttede handelsplatform.

Modtag FødevareWatchs nyhedsbrev gratis!

"Der står et stærkt team bag, som allerede er langt fremme med projektet. Samtidig er der tale om et disruption projekt, der har potentialet til at redefinere vores vin-indkøb," siger Søren Mayland, Business Developer hos Capnova, i en pressemeddelelse.

Selskabet får navnet Urbanwinebox og ifølge Søren Riis, er der planer om at introducere konceptet i storbyer som New York, Berlin og Paris.

"På sigt vil vi gerne etablere gratis vinkældre i en række andre storbyer og bidrage til at udvikle smagen for kvalitetsvin. Målet er at skabe verdens største vinsortiment og samle vinentusiaster over hele kloden om deres fælles passion," siger han i pressemeddelelsen.

Capnova slår til med nye millioninvesteringer

Fødevareplatform: "Der kommer nye ind hver dag"

Salget af øko-varer flyver af sted i detailhandlen

Forsiden lige nu

Ikea tilføjer vegetarhotdog til bistromenu

Den svenske møbelkæde Ikea har planer om at tilføje et vegetarisk alternativ til menuen rundt omkring i varehusene. Lige nu testes den i Malmö, før den skal lanceres i Europa.

Danpo kom ud af 2017 med tocifret vækst

Danmarks største fjerkræselskab løfter både årets resultat og omsætningen i 2017. Det sker på baggrund af øget eksport og et større fokus på bedre kylling, fortæller direktør.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier