FødevareWatch

Hungry.dk-investor poster penge i leasing

En flytur til Spanien endte med, at storinvestor Carsten Rasmussen skød penge i en leasingportal.

Foto: Ritzau Scanpix/Emil Ryge Christoffersen

På en flytur til Spanien kom de to stiftere bag leasingportalen Findleasing.nu, Morten Grønhøj og Jonas Thue Madsen, i kontakt med storinvestoren Carsten Rasmussen, som har investeret i madportalen Hungry.dk.

Det resulterede i, at erhvervsmanden sammen med sin investeringsmakker Steen Espersen købt 30 pct. af Findleasing.nu, skriver Børsen.

"Vi har været i løbende dialog efter det berømte flymøde, men de valgte at arbejde videre, så produktet blev bedre, inden vi gik med. Nu vil de godt stå inde for det, de har lavet," siger Steen Espersen til Børsen.

Hungry.dk fordobler resultatet

Hungry.dk køber sig ind i aarhusiansk startup

Nu vil Uber levere mad i København

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier