FødevareWatch

Hungry.dk fordobler resultatet

Den danske take away-portal Hungry, med de tidligere Just Eat-folk Jesper Buch og Morten Larsen i investorkredsen, har fordoblet bundlinjen.

Foto: Hungry Group/PR

Hungry.dk lander i 2016 et resultat på knap 5 mio. kr. mod 2 mio. kr. i 2015, fremgår det af selskabets årsregnskab.

Det skriver Berlingske Business.

"Mit mål er, at jeg skal lave profitable forretninger. Der er al for mange, der arbejder med toplinjer. Den tid er forbi. Investorer vil se sunde forretninger, der kan stå selv," siger Morten Larsen, der er stifter af Hungry.dk og ligesom sin kompagnon Jesper Buch har en fortid hos konkurrenten Just Eat.

I øjeblikket er Hungry til stede i både Holland og Irland, hvor man oplever, at stadig flere restauranter vælger Hungry-koncernens platform, og over for Berlingske siger Morten Larsen, at selskabet kigger nye markeder for at øge selskabets omsætning.

I februar købte Hungry 45 pct. af den aarhusianske startup virksomhed Neat Meal, som mod betaling tilbyder at sende kokke hjem i folks private hjem og lave mad. Også Hungry holder til i Aarhus og har ca. 60 ansatte.

Hungry.dk køber sig ind i aarhusiansk startup

Just Eat spiser rivaler i milliardhandel

Hungry.dk får dansk mediehus i ejerkredsen

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier