FødevareWatch

Hartmann ramt af brand på fabrik i Tønder

Æggebakkeselskabet Hartmann regner med, forsikringen dækker skaderne som følge af en brand på deres fabrik i Tønder. (opdateret d. 19. maj)

Foto: Rasmus Baaner

Der er onsdag udbrudt brand på Brdr. Hartmanns fabrik i Tønder i det sydlige Jylland.

"Branden er slukket, og der pågår efterslukningsarbejde. Branden har ikke medført alvorlig personskade," oplyser Hartmann i en meddelelse til fondsbørsen.

Æggebakkeproducenten vil nu vurdere omfanget af skaderne og derefter orientere om, hvilke konsekvenser branden får for driften og økonomien i virksomheden.

"Hartmann har tegnet en all risk-forsikring, som blandt andet omfatter brandskade og driftstab," oplyser selskabet.

Fabrikken i Tønder er Hartmanns eneste i Danmark, men selskabet producerer også i Ungarn, Israel, Kroatien, Canada, USA, Argentina og Brasilien.

Hartmann oplyser i en fondsbørsmeddelelse fredag d. 19. maj, at produktionen og kundernes leverancer ikke bliver påvirket af branden.

Hartmanns sydamerikanske vækstforventninger for 2017 brister

Hartmann dæmper 2017-forventninger og straffes på aktiemarkedet

Hartmann-regnskab: Flere forhold trækker toplinjen nedad

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier