Madklubben i stor ekspansion

Den københavnske restaurantkæde kommer med stor udvidelse og tager til genmæle efter dårlig anmeldelse.
Anders Aagaard, stifter af Madklubben. | Foto: Peter Klint / Ritzau Scanpix
Anders Aagaard, stifter af Madklubben. | Foto: Peter Klint / Ritzau Scanpix

Madklubben, der er ejet og stiftet af direktøren Anders Aagaard, åbner fem nye restauranter.

Det skriver Politiken.

Alle de nye restauranter bliver placeret i København på bla. Østerbro og i Frederiksberg.

Netop Politiken sendte torsdag en syngende lussing mod Madklubben i en anmeldelse af kædens restaurant på Nørrebro, der fik en ud af seks hjerter.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder – HER!

I anmeldelsen skrev avisens madanmelder, Joakim Grundahl, eksempelvis:

"Hvis man ikke gad spise en cheeseburger eller en kylling, når nu man var på restaurant, var der ingen vej uden om en ribeye. Den kostede 150 kroner i tillæg. Igen, det var svært at navigere uden prisstigningerne. Den fik jeg så. Medium stegt og absolut uden smag. En stor lap kød. En meningsløs død. Tænk at blive født i en stald, stå i en stald og blive skudt i en stald, bare for at jeg kan sidde og brokke mig. Men vi er slet ikke færdige."

Tager til genmæle

På Madklubbens hjemmeside kommer en overrasket Anders Aagaard med et svar på den dårlige anmeldelse.

"Lige siden åbningen af Madklubben Nørrebro har mange hundrede gæster givet deres mening til kende på den måde, og tilfredsheden har ligget stabilt tæt på 5 ud af 6 mulige point. Det har vi været stolte af, og derfor rammer Politikens anmeldelse både mig og resten af vores Madklubben-familie som et chok," skriver Anders Aagaard og uddyber:

"Det ændrer dog ikke på, at ALLE vores gæster – restaurantanmeldere eller ej – naturligvis skal have en god oplevelse, når de lægger deres tillid og penge hos os. Derfor beklager jeg alle de fodfejl, der er blevet begået på aftenen, og som tilsammen har resulteret i den dårlige anmeldelse. Ikke desto mindre holder vi hovederne højt og gryderne i kog. Den slags ting knækker os ikke, men giver os derimod endnu mere blod på tanden."

Når de nye restauranter står klar, råder Anders Aagaard over 14 restauranter.

Løgismose Meyers henter kendt tv-kok

Bryghusdirektør: "Vi skal aldrig glemme, at vi er BZ’ere og Nørrebro"

Restauranterne ser sultent på hotellernes rekordsucces

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også