Rekordfremgang for frysetørret mad fra Kirke Hyllinge

Siden farvellet til DLG som ejer har nicheforretningen European Freeze Dry mere end fordoblet bundlinjen.
I gastronomiens verden har mange kokke i de senere år eksperimenteret med frysetørrede ingredienser. Hos European Freeze Dry har man gennem mange år gjort det til en industri. | Foto: MATHIAS CHRISTENSEN/POLFOTO/ARKIV
I gastronomiens verden har mange kokke i de senere år eksperimenteret med frysetørrede ingredienser. Hos European Freeze Dry har man gennem mange år gjort det til en industri. | Foto: MATHIAS CHRISTENSEN/POLFOTO/ARKIV

DLG har over de seneste par år sagt farvel til fødevarevirksomhederne i porteføljen og udover klenodier som Lammefjords Grønt, Gasa Nord Grønt og Samsø Syltefabrik blev det også til et farvel til nichevirksomheden European Freeze Dry fra sjællandske Kirke Hyllinge.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også