Geia Food henter rutineret kvalitetschef og præsenterer nøgletal

Fremgangen fortsætter i Geia Food, der udvikler og leverer fødevarekoncepter til detailhandelen i hele Skandinavien. Selskabet vil sætte yderligere turbo på udviklingen og har hentet kvalitetschef med fortid i Dansk Supermarked og Dagrofa.
Jørgen Bentzen er ny kvalitetschef hos Geia Food. | Foto: Geia Foods
Jørgen Bentzen er ny kvalitetschef hos Geia Food. | Foto: Geia Foods

Geia Food, der udvikler og leverer fødevarekoncepter til detailhandelen i hele Skandinavien, forsætter sin vækst.

Den aalborgensiske virksomhed opnåede i 2016 en samlet koncernomsætning på 1,14 mia. kr. mod 1,09 mia. kr. i 2015. Samtidig landede årets resultat på 32,3 mio. kr. mod 27,3 mio. kr. i 2015.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi fortsætter vores positive salgsudvikling i såvel Sverige, Norge som Finland. Forventningerne til 2017 er da også fortsat vækst, både i Danmark og i de øvrige skandinaviske lande. Vi er gearet til vækst og er i fuld gang med at lancere nye kategorier og koncepter på de enkelte markeder," siger adm. direktør Claus Ravnsbo i meddelelsen.

For at skille sig endnu mere ud i kampen om kunderne, har Geia Foods valgt at ansætte en ny kvalitetschef i form af 58-årige Jørgen Bentzen.

Rutineret kvalitetschef

Jørgen Bentzen har i mange år arbejdet med at sikre køletemperaturer, udløbsdatoer, rengøring og intern kvalitetskontrol i dansk dagligvarehandel. Først hos Dansk Supermarked fra 1998 til 2014 og siden hos Dagrofa fra 2015-2017.

Nu skal han sørge for, at de varer, Geia Food skaffer hjem til detailkunderne i Danmark, Sverige, Norge og Finland, lever op til alle de konstant voksende krav om kvalitet og dokumentation, der stilles i både lovgivning og hos de enkelte kæder.

"Med Jørgen som vores nye Head of Quality har vi fået en af Danmarks absolut mest kompetente kvalitetschefer. Hermed sender vi et klart signal til vore detailkunder om, at vi i den grad "mander op" på kvalitetsfronten og dermed rykker Geia Food op på et endnu højere niveau som samarbejdspartner," siger Claus Ravnsbo, der tidligere har arbejdet tæt sammen med Jørgen Bentzen i sin tid som indkøbsdirektør hos Dansk Supermarked.

Geia Food beskæftiger i dag 63 medarbejdere og har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Fokus er i høj grad på kædernes egne varemærker, men virksomheden leverer også egne varemærker som eksempelvis Eventyr Is.

Geia Food glæder sig over stærkt regnskab

Geia Food er nu blandt Danmarks største

Geia Food har succes hos norske detailkæder

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også